×
B2B Detailing Service

B2B Car Detailing service

Heeft u een showroom of wagenpark? Dan zijn uw auto’s uw visitekaartje. Het is daarom van belang dat uw auto’s en perfect bij staan. Met onze B2B Car Detailing service komen wij bij u op locatie de auto’s detailen. Op deze manier voorkomt u onnodige transportkosten, staat de auto direct glimmend bij u voor de deur en u verliest uw auto geen seconde uit het oog.

Vraag offerte aan Stel uw vraag

De voordelen

Geen transport nodig

Geen transport nodig

De auto mag bij u in de showroom of werkplaats blijven staan. Wij nemen al onze detailing apparatuur met ons mee. Zo kunnen we uw auto op locatie detailen.

Perfect in uw showroom

Perfect in uw showroom

Na het detailen kunt u de auto zo uw showroom in rollen. Op deze manier bent u er van verzekert dat de lak en het interieur van uw auto in perfecte staat blijft.

Veilig

Veilig

Uw auto blijft veilig bij u op het terrein of in de showroom staan. Op deze manier bent u er van verzekert dat uw auto veilig staat. De ideale oplossing als u extra zuinig bent op uw auto’s.

Wax'M detailing op locatie

Wax'M Car detailing

Sinds 2013 is Wax’M uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van Car detailing. In de loop der jaren hebben wij aan de meest exclusieve automerken mogen werken. Bijvoorbeeld Porsche, Ferrari, McLaren, Mercedes-Benz, BMW, Aston Martin en Range Rover. Wij zijn meermalen ingehuurd door gerenommeerde bedrijven, zoals Stern Exclusief, Thijs Timmermans en Porsche Centrum Gelderland.

Vraag offerte aan Stel uw vraag