×
Carwrapping BMW M4

Carwrapping en anti-steenslagfolie

Het laten wrappen van een auto wordt steeds populairder. Het is goedkoper dan uw auto laten spuiten. Daarnaast kunt u de wrap er zo weer af laten halen als u uw auto bijvoorbeeld wil verkopen. Het is dus de ideale oplossing voor wie zijn of haar auto een compleet nieuwe uitstraling wil geven.

PPF / anti-steenslagfolie brengt een ander voordeel met zich mee. De originele lak wordt namelijk extra beschermt door een transparante laag die de lak beschermd tegen o.a. zware steenslag. De folie wordt op maat geplotterd en daarna aangebracht. Hierdoor wordt er niet op uw auto gesneden.

Vraag offerte aan Stel uw vraag

Belangrijkste features

Carwrapping in elke gewenste kleur

Elke gewenste kleur

Wij kunnen uw auto in vrijwel elke kleur wrappen. Zowel glans als mat. Eventueel kunnen wij voor u een custom design ontwerpen. Niets is ons te gek.

Beschermende werking

Beschermende werking

De originele lak wordt beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf, zoals onstuimig weer, steenslag, vuil en vogeluitwerpselen.

Carwrap is eenvoudig te verwijderen

Eenvoudig te verwijderen

Wij kunnen de wrap zonder problemen en zonder lakschade voor u verwijderen.

Onderhoud carwrap

Onderhoud carwrap

Een carwrap onderhouden is niet heel veel anders dan het onderhouden van normale autolak. Het is belangrijk om geregeld vuil en andere aanslag te verwijderen. U kunt met uw auto door de wasstraat, maar toch adviseren wij de auto met de hand te wassen. Als laatste adviseren we om bij ons een onderhoudskit te kopen. Met deze onderhoudskit kunt u uw carwrap in nieuwstaat houden.

Vraag offerte aan

Kosten carwrapping

Kosten carwrapping

De kosten voor carwrapping lopen sterk uiteen. De kosten zijn totaal afhankelijk van de kleur, het type folie wat we gebruiken en de grootte van de auto. Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat de lak in topconditie is. Oneffenheden worden door carwrap folie alleen maar versterkt. Wij kunnen daarom als u daar behoefte aan heeft ook de lak voor u corrigeren.

Vraag offerte aan Stel uw vraag

Stappenplan carwrapping

Onze passie voor auto’s kunt u terugzien in ons werk. Mede door de kwaliteit die wij leveren is Wax’M een waar begrip geworden in de wereld van car detailing. Zowel bedrijven als particulieren uit de gehele Benelux vertrouwen ons hun waardevolle bezit toe.

Het carwrapping stappenplan:

  • Auto wassen
  • Auto met de hand droogmaken
  • Eventueel lak herstel
  • Demonteren van lijsten, logo’s, deuren, et cetera
  • Alle onderdelen wrappen
  • Alles weer monteren

Vraag offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.