×
Quartz coating Mercedes-Benz AMG GT

N-XTC Quartz coating

De wereld van Car detailing is continu in ontwikkeling. Het nieuwste van het nieuwste is de innovatieve N-XTC Quartz Coating. Onze coating is een van de marktleiders op het gebied van coatings. Deze glascoating beschermt uw auto langdurig tegen allerlei invloeden van buitenaf en is enigszins zelfhelend, krasbestendig en steenslagwerend. Wij bieden zelfs coatings aan die uw auto levenslang beschermen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag

Belangrijkste features

Self-healing eigenschappen

Zelfhelend

Een keramische coating heeft als grote voordeel dat het zelfhelende eigenschappen heeft. Hierdoor wordt uw lak niet alleen beschermd, maar kan het zich ook herstellen.

Quartz coating langer bescherming

Langer schoon

Een N-XTC Quartz Coating biedt extra bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals de aanhechting van vuil, aanslag en diverse weersomstandigheden.

Diepe en intense glans

Diepe glans

Na het aanbrengen van een N-XTC Quartz Coating wordt de kleur van uw lak dieper en intenser. Dit zorgt ervoor dat uw auto nóg mooier wordt. Zelfs beter dan origineel.

Permanente lakverzegeling

Permanente hechting

De N-XTC Quartz Coating hecht permanent aan de autolak. Zelfs in een wasstraat laat de coating niet los. Hierdoor bent u verzekerd van het best haalbare resultaat.

Quartz coating behandelproces

Het behandelproces: N-XTC Quartz Coating

De eerste stap in elk behandelplan is het intensief reinigen van uw auto. Zodra we de auto hebben gewassen en gedroogd kunnen we van start met het herstellen van de lak. Het herstellen van de lak gebeurt primair door een 3-staps polijstbehandeling. Om de lak volledig te corrigeren hebben wij minimaal een volle werkdag nodig. Als we tevreden zijn over het polijsten kunnen we door met het ontvetten en het aanbrengen van twee lagen N-XTC Quartz Coating. Ook dit neemt een volle werkdag in beslag. De coating wordt vervolgens middels infrarood in 24 uur gedroogd. Hierna kunnen we de laatste beschermlaag aanbrengen waardoor de coating binnen 10 dagen kan uitharden.

Vraag offerte aan Stel uw vraag

Kosten Quartz coating

Kosten Quartz coating

De kosten van een N-XTC Quartz Coating is volledig afhankelijk van meerdere factoren. Welk type coating wenst u? Hoe groot is uw auto? Wilt u ook het interieur gelijk laten reinigen? Wat is de huidige staat van uw lak? U hoort het al, er zijn verschillende factoren die meetellen en de prijs bepalen. Omdat wij gaan voor het beste eindresultaat willen we de auto eerst graag in het echt beoordelen. Zodra wij de auto hebben gezien kunnen we voor u een passende offerte maken.

Vraag offerte aan

Behandelplan

Onze passie voor auto’s kunt u terugzien in ons werk. Mede door de kwaliteit die wij leveren is Wax’M een waar begrip geworden in de wereld van car detailing. Zowel particulieren als bedrijven uit de gehele Benelux vertrouwen ons hun waardevolle bezit toe.

Een N-XTC Quartz Coating behandelplan bestaat uit:

  • Auto wassen
  • Velgen wassen
  • Remschijven wassen
  • Auto met de hand droogmaken
  • 3-staps polijstbehandeling
  • Dubbele laag Quartz coating met de hand aanbrengen
  • Beschermlaag aanbrengen

Vraag offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.