×
Car detailing Porsche 991 Turbo S

Car Detailing. It’s all in the details

Bij Car detailing staat kwaliteit op de eerste plek. Het is dus niet te verwarren met autopoetsen. Car detailing is secuur werk waarbij alle imperfecties zo goed als mogelijk worden weggewerkt aan zowel exterieur als interieur. Het is de combinatie van vakmanschap, oog voor detail en het gebruik van hoogkwalitatieve materialen waardoor er met car detailing schitterende resultaten kunnen worden behaald.

Vraag offerte aan Stel uw vraag

Belangrijkste features

Lamimperfecties

Spotrepair en Dent repair

Het kan altijd voorkomen dat er imperfecties in de lak zitten. Middels Spotrepair en Dent repair (uitdeuken zonder spuiten) kunnen wij deze voor u herstellen.

Lakverzegeling

Lakverzegeling

Het aanbrengen van een ceramische Quartz coating zorgt voor langdurige bescherming van de lak. Hierdoor wordt de kleur van uw lak ook nog eens dieper en intenser.

Kleien / polijsten

Polijsten en finish

U heeft de keuze uit meerdere polijstbehandeling. We kunnen 1staps-, 2staps- en 3staps polijsten. Om het af te werken brengen we een speciale beschermlaag aan.

Velgen en uitlaat

Velgen/ remklauwen/ uitlaat

Wij brengen een beschermende laag aan op de velgen, remklauwen en uitlaat zodat deze beter beschermd worden tegen vuil en andere aanslag. Daarnaast ontstaat er een mooiere glans.

Motorcompartiment

Motorcompartiment

Wij reinigen, ontvetten en behandelen het volledige motorcompartiment. Achteraf voegen we een beschermlaag toe met als resultaat een prachtige satijnen glans laag.

Stoom reiniging

Stoom reiniging

Uw stoelen, achterbank, vloer, dak, zelfs het stuur en dashboard worden intensief gereinigd met een stoom reiniging. Als laatste voegen we ook hier een beschermlaag toe.

Wax'M Car detailing

Wax'M Car detailing

Sinds 2013 is Wax’M uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van Car detailing. In de loop der jaren hebben wij aan de meest exclusieve automerken mogen werken. Bijvoorbeeld Porsche, Ferrari, McLaren, Mercedes-Benz, BMW, Aston Martin en Range Rover. Wij kunnen ons met recht specialist noemen op het gebied van Car detailing. Is uw auto zo kostbaar dat u deze liever niet over de weg vervoerd? Dan kunt u gebruik maken van onze extra transportservice.

Vraag offerte aan Stel uw vraag

Car detailing

Kosten Car detailing

De kosten zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Daarom maken wij ten alle tijden een offerte op maat. Er zijn diverse factoren die de prijs beïnvloeden. Denk aan de staat van de lak, hoeveel keer we mogen polijsten, welke coating u aangebracht wilt hebben en hoe groot de auto is. Car detailing is echt vakwerk en daarom werken wij niet met standaard prijzen.

Vraag offerte aan

Transportservice

Transportservice

Als extra service bieden wij de mogelijkheid aan om uw auto in een gesloten autotrailer bij u thuis op te halen. Uw auto krijgt hierdoor geen aanslag, steenslag of welke vorm van kleine schades dan ook. Als we klaar zijn met detailen brengen we uw auto op afspraak ook weer veilig thuis. Doordat de auto in een gesloten autotrailer wordt vervoerd zal de auto in perfecte staat bij uw voordeur verschijnen.

Onze transportservice

Behandelplan

Wilt u uw auto weer terug in nieuwstaat of zelfs beter? Dat kan. Afhankelijk van de staat van de auto kunnen we alles tot bijna 100% herstellen.

Ons behandelplan:

 • Auto voor reinigen en met de hand wassen
 • Wielkasten en velgen reinigen
 • Uitlaat reinigen
 • Remklauwen ontvetten en schoonmaken
 • Met de hand droogmaken
 • Drogen met lucht
 • Kleien en polijsten
 • Chromen delen schoonmaken en polijsten
 • Kunststof en rubbers beschermlaag aanbrengen
 • Wax of coating op de remklauwen aanbrengen
 • Wax of coating op de velgen aanbrengen
 • Ceramische Quartz coating aanbrengen
 • Ramen schoonmaken, van binnen en buiten
 • Interieur reinigen en beschermlaag aanbrengen
 • Banden voorzien van dressing

Kortom, u herkent uw auto niet meer terug.

Vraag offerte aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.